ENERGETSKI FACELIFT

Radionice ENERGETSKI FACELIFT – prijava
Pozivam Vas na cjelodnevnu radionicu ENERGETIC FACELIFT nakon koje imate znanje da samostalno radite tretmane sebi i drugima i certificirani ste da to i naplaćujete ako želite (a imate firmu ili obrt). Nakon ove cjelodnevne radionice dobijete diplomu koja vrijedi u cijelom svijetu. Ne možete napraviti ništa krivo i nikad nikome nije bilo lošije nakon ovih tretmana 🙂  Također, djeca su dobrodošla i do 15 godina ne plaćaju tečaj uz roditelja koji plaća. 

Nema preduvjeta za ovu radionicu, niti je potrebno ikakvo predznanje 🙂
Radionice u Zagrebu se održavaju u Petrovaradinskoj 5 (Prečko) u prostoru Linea Snelle zapad.

Popis datuma radionica:
 
subota, 13.04.2024. od 08 – 15h (Zagreb, Petrovaradinska 5)

 

Što je energetski facelift?

Access Energetic Facelift je fantastičan proces koji može preokrenuti pojavu starenja na licu i pomladiti ga. Je li moguće osjećati se i izgledati mlađe na nježan, ljubazan i laganiji način bez injekcija botoxa, igala za akupunkturu ili mezoterapiju ili bilo kakve druge traume na vašem licu? DA, naravno!

Prilikom ovog tretmana koristimo energiju za podizanje i pomlađivanje cijelog tijela, primjenjujući mekan, nježan, umirujući dodir i brižnost na vašem licu i vratu.

Za koga je radionica?

Radionica je za svakoga tko želi za sebe više, tko se želi osjećati bolje te izgledati mlađe i svježije. Access Energetic Facelift se radi profesionalno u SPA centrima, salonima za masažu, anti-aging centrima, ordinacijama za plastičnu kirurgiju i wellness centrima diljem svijeta.
 

Zamislite kako vaš život može biti još bolji od ovoga?!

Možete birati ići na tretmane Energetskog Facelifta gdje ćete ga primiti i za to platiti, ili možete izabrati radionicu kojom ćete već nakon prve radionice postati Praktičar tj. možete davati tretmane svojim prijateljima, obitelji ili svojim klijentima.

Radionica traje 1 dan, 7 sati i za to vrijeme ćete dati 2 i primiti 2 tretmana Energetskog Facelifta. Nakon radionice postajete Access Facelift praktičar te možete odmah početi s radom.

Maksimalan broj polaznika je 12 osoba.

Radionicu vodi Access Bars, Facelift i Body process Facilitator: Helena Fjorović

 *Helena  je medicinska sestra, trenutačno vlasnica centra za oblikovanje tijela Linea Snella Zapad. Od brojnih edukacija koje je prošla, izdvajamo NLP Praktičarski i Master, Kvantnu Harmonizaciju, Access Bars, Energetski Facelift, Access temeljni tečaj i 3 day Body class. Također, svake godine kroz njene radionice prođe više desetaka žena, a jednom godišnje organizira seminar: Reprogramiranje u Dubrovniku za 7 žena kroz 4 dana u Villi Stone. 
 
 
Energetski Facelift tretman traje 45-90 minuta (individualno je) i cijena je 100 € po tretmanu. Termin se dogovara direktno sa Helenom Fjorović na 092 3096 728. Paket od 3 tretmana unutar mjesec dana: 270 €.
 

Cijena radionice je zaštićena u cijelom svijetu:

 
⇢ 380 € za prvi dolazak
⇢ 190 € ponavljanje radionice
⇢ 190 € djeca od 16 i 17 godina
⇢ 0 € djeca do 15 godina uz roditelja koji plaća radionicu
Nema nikakvih preduvjeta za ovu radionicu.
VIDEO: Razgovaramo o Bars tehnici, tretmanima i radionicama. Što su Barsi, kako djeluju i zašto se odlučiti probati Bars tretman.

Iskustva klijentica

Radionice ENERGETSKI FACELIFT – prijava

KAKO REZERVIRATI MJESTO?

Za rezervaciju mjesta na online radionicu ili radionicu/tretman u našem centru, potrebno je prijaviti se preko kontakt forme i izvršiti uplatu na
IBAN: HR7023600001102968941 (DOBRA IDEJA – obrt za poduku i usluge)
 
Nakon što ispunite kontakt formu, na mail ćete također dobiti podatke za uplatu.
 
Ukoliko želite Access Bars ili Energetski Facelift radionicu u vašem gradu, slobodno me kontaktirajte, a dovedete li 8-10 zainteresiranih, vaša radionica je besplatna zbog vlastitog doprinosa. Hvala hvala hvala 😉

Petrovaradinska 5, Zagreb
092 3096 728

PRIJAVA NA RADIONICU

Molimo ispunite sva polja    Želim R1 račun    *Klikom na “Pošalji” suglasni ste da se vaši podaci šalju tvrtki Fit Factory i u Linija Zdravlja za pohranu, obradu i uporabu u svrhu brige o klijentu. Prikaži više...