SMANJITE CELULIT BEZ NAPORA UZ

Magic roll shaper
masažamaderoterapijalimfna drenaža
Brzi rezultati u 30 minuta / 2-3 puta tjedno

ZAŠTO ODABRATI ROLL SHAPER?

Roll shaper je jedinstveni masažer za tijelo i klinički testiran uređaj koji ima 18 RAZLIČITIH POLOŽAJA za vježbanje za masažu svakog dijela tijela.

Tretmani su idealni za zatezanje problematičnih dijelova, smanjenje tvrdokorne masti, celulita i pretilosti s dugoročnim učinkom.

KAKO ROLL SHAPER RADI?

Magic roll shaper

Rad ovog uređaja za masažu mršavljenja temelji se na masaži cijelog tijela pomoću drvenih, karakteristično oblikovanih valjaka za masažu. Stroj za oblikovanje tijela kombinira jednostavnost korištenja i estetiku.

Dizajniran za mehaničku masažu cijelog tijela u 18 različitih položaja, Roll Shaper stimulira površinu kože i protok limfe ispod kože pomoću infracrvenog zračenja do dubine od 2 cm. Osim što umanjuje pojavu finih linija i bora, Roll Shaper također podržava mršavljenje i oporavak mišića.

Drveni valjci djeluju na masnoću, tkivo i kožu.
Drveni valjci djeluju na masnoću, tkivo i kožu.
Limfna drenaža pridonosi boljoj i povećanoj cirkulaciji te uklanja masnoće, toksine i toksine iz tijela.
Limfna drenaža pridonosi boljoj i povećanoj cirkulaciji te uklanja masnoće, toksine i toksine iz tijela.
Rezultat: smanjene masne naslage, zategnuta i glatka koža.
Rezultat: smanjene masne naslage, zategnuta i glatka koža.
IR terapija zagrijava masno tkivo, ubrzava metabolizam, cirkulaciju i razgradnju masnih naslaga.
IR terapija zagrijava masno tkivo, ubrzava metabolizam, cirkulaciju i razgradnju masnih naslaga.
Odličan kao poseban program i/ili kao nadopuna tretmanima za oblikovanje tijela, radiofrekvenciji, bodywrappingu i kriolipolizi.

ZA ŠTO SE KORISTI ROLL SHAPER?

Roll Shaper ima višestruku upotrebu! Osim što je izvrstan način za upravljanje težinom i celulitom; oporaviti se od sportskih ozljeda i kirurške rehabilitacije te smanjiti bolove u zglobovima i mišićima.
Roll Shaper također poboljšava san i cirkulaciju krvi, sprječava starenje i fantastičan je način za ublažavanje stresa i osjećaj pomlađenosti!

Magic roll shaper

PREDNOSTI ROLL SHAPERA

 • Gubitak centimetara
 • Smanjenje celulita
 • Detoksikacija
 • Poboljšajte cirkulaciju krvi i limfe
 • Zatezanje kože
 • Zaglađivanje strija
 • Poboljšanje tonusa mišića
 • Poboljšava elastičnost kože
 • Oporavak mišića
 • Bolji san
Magic roll shaper

ETAPE VJEŽBI

2-3 PUTA TJEDNO

30 minuta

18 VJEŽBI

1. STOPALA  
Masažu uvijek započinjemo stopalima jer su oni receptori odgovorni za unutarnje organe. Udobno sjedimo na velikoj stolici i postupno navikavamo tijelo na valjanje. Na stopalima postoje refleksne zone, koje su odgovorne za pojedine dijelove tijela, pa je važno da svaku masažu krećete sa stopalima. Masaža stopala uvelike smanjuje utrnulost stopala i smanjuje učinak “hladnih stopala”.
Prikaži više...
2. LISTOVI   
Listove isto masiramo i možemo ih dodatno pomicati na valjcima, naizmjenično ih spajajući i razdvajajući. Izbjegavajte područja zahvaćena proširenim venama. Masaža listova uklanja napetost i smiruje noge koje su natečene nakon cjelodnevnog rada, oblikujući listove.
Prikaži više...
3. STRAŽNJA BEDRA  
Roll masaža stražnje strane bedara jedna je od najugodnijih roll masaža. Možemo si pomoći oslonivši se na ruke. Masaža stražnjeg dijela bedara savršeno izjednačava tonus i strukturu kože. Kad se redovito koristi, vidljivo smanjuje celulit i strije.
Prikaži više...
4. STRAŽNJICA DONJI DIO  
Vrlo udoban položaj koji ne zahtijeva nikakav napor, donji dio stražnjice pomičemo ulijevo i udesno te nježno gore – dolje. Roll masaža izvrsno utječe na čvrstoću stražnjice, zaglađuje kožu, a redovitim roll masažama stražnjica se diže.
Prikaži više...
5. PREDNJA BEDRA   
Ovaj položaj izvodimo stojeći, lagano se savijajući prema naprijed. Masirajući ovaj položaj, jačamo mišiće i tijelo činimo vitkijim.
Prikaži više...
6. VANJSKI DIO BEDRA  
Prislonimo vanjski dio bedara, ovdje imamo širok raspon pokreta, zahvaljujući čemu masiramo ona područja bedara kojima je to najpotrebnije. Vidljivo smanjuje učinak jastuka na bedra i „jahaćih hlača“. Prilikom masaže ovog dijela bedara, ubrzo ćemo vjerojatno trebati kupiti manji broj tajica:)
Prikaži više...
7. UNUTARNJI DIO BEDRA  
Vrlo važan dio tijela koji je najizloženiji opuštanju. Koža na ovom području bedara vrlo je nježna pa će naše iskustvo tijekom masaže biti najveće. Roll masaža smanjuje opuštenu kožu, jača mišiće i uklanja celulit.
Prikaži više...
8. STRAŽNJICA  
Vjerojatno najugodniji položaj masaže za žene koje rade mentalno i dugo sjede. Smanjuje opuštenu kožu, uklanja bolove u trtici, jača mišiće i uklanja celulit.
Prikaži više...
9. TRBUH  
Prilikom masaže trbuha ne pomičite se previše, osobito nakon obroka. Roll masaža zaglađuje želudac, smanjuje masnoću, podiže poprsje unatoč neizravnom kontaktu s valjcima.
Prikaži više...
10. BOČNE STRANE   
Najneugodniji dio tijela, dok masiramo ovaj dio, možemo si pomoći stolicom. Uklanja masne jastučiće, smanjuje opseg struka, oblikuje figuru.
Prikaži više...
11. LEĐA  
U tom položaju koristimo podlogu. Roll masaža opušta, smanjuje osjećaj težine u glavi i opušta napete mišiće.
Prikaži više...
12. RUKE I NADLAKTICE   
Završni dio masaže valjanjem, koji se sastoji u postavljanju ruku na valjke i njihovo pomicanje po cijelom području. Roll masaža smanjuje opuštenu kožu ruku te masira receptore.
Prikaži više...

REZULTATI

Magic roll shaper
Magic roll shaper

PROMOTIVNA CIJENA:

1 TRETMAN

30 minuta

= 250 Kn

PAKET

10 tretmana po 30 minuta

= 2000 Kn

POSJETITE NAS ZA KRATKE KONZULTACIJE

Dođite, upoznajte naš tim i saznajte više.

KONTAKT

Petrovaradinska 5, Zagreb
091 9898 289

 

Magic roll shaper

PRIJAVA NA TRETMAN / KRATKE KONZULTACIJE

Molimo ispunite sva polja:  *Klikom na “Pošalji” suglasni ste da se vaši podaci šalju tvrtki Fit Factory  za pohranu, obradu i uporabu u svrhu brige o klijentu. 
  Pristajem da se moji osobni podaci šalju tvrtki Fit Factory d.o.o.  za pohranu, obradu i uporabu u svrhu brige o klijentu u smislu pružanja dogovorenih usluga, zadovoljstva kupaca, informacija o proizvodu/uslugama te uslugama povezanim s proizvodima i raznim događanjima.
  Prema Zakonu o zaštiti osobnih podataka, u bilo kojem trenutku mogu povući pristanak te u bilo kojem trenutku mogu zatražiti uvid u količinu svojih pohranjenih podataka, ažuriranje mojih osobnih podataka, obustavu korištenja i brisanja podataka pismenim putem u tvrtki Fit Factory d.o.o., Kralja D. Zvonimira 22, 1o410 Velika Gorica ili na email: info@fit-factory.hr  
  Prikaži više...