kriolipoliza-naslovna-1200x628-1

ŠTO JE KRILIPOLIZA?

Kriolipoliza je NAJSUVREMENIJA ESTETSKA TEHNOLOGIJA za žene i muškarce za neinvazivno uklanjanje tvrdokornih lokaliziranih masnih naslaga, koje ne možemo uspješno eliminirati vježbanjem ili uravnoteženom prehranom. U tom procesu, uz naprednu tehnologiju hlađenja i vakuma, sigurno smrzava masne stanice i ubrzava njihovo prirodno izlučivanje.

Stoga, terapija može učinkovito zamijeniti invazivne i bolne postupke, kao što je liposukcija. U centrima Linea Snelle izvodimo kriolipolizu uz pomoć vrhunskog europskog uređaja s CE certifikatom i tako osiguravamo najbolje moguće rezultate.

Za trajan i vidljiv rezultat dovoljno je 1 do 4 tretmana po površini, a postupak ne zahtijeva fizičku vježbu ili restriktivnu dijetu.

fit-factory_zgodna-zena_kriolipoliza_2

posebna pogodnost

50% POPUSTA za kompletno uklanjanje masnih naslaga, ukupno 4 tretmana/dolaska


 
Tretmane radimo istovremeno sa DVA APLIKATORA (ručke) na DVA PODRUČJA, što znači dodatnu UŠTEDU vremena i novca.

Mnogi naši klijenti i klijentice imali su dodatna pitanja o ovoj najsuvremenijoj tehnologiji i htjeli su se osobno uvjeriti u efekte ove terapije! Višegodišnje iskustvo dalo nam je brojne informacije o stvarnim potrebama žena i muškaraca u procesu uklanjanja masnih naslaga. Prijavite se na besplatno savjetovanje i saznajte odgovore na sva pitanja!

TRAJNO UKLONITE PREKO 20% MASNIH STANICA U 1 TRETMANU

Na odabranom području tijela, kriolipoza je proces kojim se masne stanice mogu zamrznuti, razgraditi i izlučiti iz tijela kroz limfni sustav. Kriolipolizom se postiže preko 20% smanjenja masnih stanica nakon jednog tretmana.

Sigurno i trajno uklonite masne naslage tamo gdje je najteže: NA PODBRADKU, TRBUHU, STRUKU, KUKOVIMA, BEDRIMA I RUKAMA!
Kriolipoliza

KAKO DJELUJE OVA REVOLUCIONARNA TEHNOLOGIJA?

Tehnologija hlađenja i vakuma sigurno smrzava masne stanice i ubrzava njihovo prirodno izlučivanje. Terapija može učinkovito zamijeniti invazivne i bolne postupke, poput liposukcije. 

Kriolipolizu radimo uz pomoć vrhunskog europskog uređaja s CE certifikatom i tako osiguravamo najbolje moguće rezultate.

Za trajan i vidljiv rezultat dovoljno je do 4 tretmana po površini, a postupak NE ZAHTIJEVA tešku fizičku vježbu ili restriktivnu dijetu.

Kako uređaj radi?

Posebna vakumska ručka (aplikator), koja zahvaća područje masnog tkiva, omogućuje kontrolirano i potpuno sigurno hlađenje uz princip infuzije kontrolirane hladnoće na cijelo područje obrade. To se postiže posebnom tehnologijom nazvanom “Peltier cells” koja djeluje u unutarnjem području ručke.

Sustav modularnog i dinamičkog vakumskog pumpanja unutar ručke aktivira posebnu kompresijsku i dekompresijsku masažu koja stimulira mikro-krvarenje i tako sprječava moguću nekrozu stanica.

Tijekom tretmana, koža je potpuno zaštićena posebnom vlažnom gazom. Postupak traje 45 minuta i omogućuje izuzetno učinkovito i trajno uklanjanje lokalnih masnih naslaga.

kriolipoliza petra 2

Tijekom procesa hlađenja započinje proces progresivnog raspada stanica (apoptoza) koji dovodi do postepenog smanjenja sloja masti. Raspadnute masne stanice postaju prirodno patogene za organizam i izlučuju se kroz limfni sustav u roku od 15 dana od “kristalizacije”, tj. provedenog postupka.

Tijekom perioda od približno 30 – 45 dana i sveukupno nakon stabilizacije rezultata u sljedećih 90 dana nakon terapije, možemo vidjeti preko 20% smanjenja sadržaja masti u tretiranom području.
krio
Tijekom perioda od približno 30 – 45 dana i sveukupno nakon stabilizacije rezultata u sljedećih 90 dana nakon terapije, možemo vidjeti preko 20% smanjenja sadržaja masti u tretiranom području.

Prednosti kriolipolize

  • Kriolipoliza je učinkovita, sigurna, relativno bezbolna i neinvazivna terapija
  • Prvi rezultati vidljivi su 15 dana nakon terapije, a optimalni 90 dana nakon terapije
  • Obrađene masne stanice trajno se uklanjaju iz tijela.
  • Terapiju ne treba dopunjavati restriktivnim dijetama ili napornom tjelovježbom
  • Nakon terapije možete se odmah vratiti na svoje svakodnevne aktivnosti
  • Koristimo do dvije ručke (aplikatora), što omogućuje istovremenu obradu dva područja (npr. lijevi i desni bok). To znači uštedu mnogo vremena i novca

KRIOLIPOLIZA ZA MUŠKARCE

U našoj zelenoj oazi za žene uz metodu koja je prilagođena potpuno ženama, po prvi puta dozvoljavamo ulaz i muškarcima kako bi i oni mogli koristiti naš novi tretman KRIOLIPOLIZE.

Svakako i dalje štitimo vašu intimu i našu žensku energiju i zato smo osigurali potpuno zasebne prostorije za sam tretman i savjetovanje.

Kriolipoliza

Bilo bi šteta da se masnih naslaga ne riješe i muškarci kojima možemo pomoći.

Jesu li tretmani bolni?

fit-factory_zgodna-zena_kriolipoliza_4

Postupak kriolipolize je relativno bezbolan. Tijekom prvih nekoliko minuta tretmana i sporog hlađenja tkiva te rada vakuma, koji zahvaća masno tkivo, osjećate lagano neugodan osjećaj koji ubrzo nestaje.

Lokalno, možete primijetiti prolazno crvenilo, povećanu osjetljivost na dodir i manje ispupčenje uzrokovano vakumskom aktivnošću na mjestu. Svi simptomi su kratkotrajni i obično nestaju unutar 2 do 3 tjedna nakon tretmana.

Postupak se može automatski prekinuti u bilo kojem trenutku.

Gdje se nalazimo?

Petrovaradinska 5, Zagreb
091 9898 289

Prijava na besplatne konzultacije

Mnogi naši klijenti i klijentice imali su dodatna pitanja o ovoj najsuvremenijoj tehnologiji i htjeli su se osobno uvjeriti u efekte ove terapije! Prijavite se putem kontakt forme na besplatno savjetovanje i saznajte odgovore na sva pitanja! 

MOLIMO ISPUNITE SVA POLJA:    *Klikom na “Pošalji” suglasni ste da se vaši podaci šalju tvrtki Fit Factory i u Linija Zdravlja za pohranu, obradu i uporabu u svrhu brige o klijentu. Prikaži više...