KRIOLIPOLIZA

za trajno uklanjanje masnih naslaga
kriolipoliza-naslovna-1200x628

ŠTO JE KRILIPOLIZA?

Kriolipoliza je NAJSUVREMENIJA ESTETSKA TEHNOLOGIJA za žene i muškarce za neinvazivno uklanjanje tvrdokornih lokaliziranih masnih naslaga, koje ne možemo uspješno eliminirati vježbanjem ili uravnoteženom prehranom. U tom procesu, uz naprednu tehnologiju hlađenja i vakuma, sigurno smrzava masne stanice i ubrzava njihovo prirodno izlučivanje.

Stoga, terapija može učinkovito zamijeniti invazivne i bolne postupke, kao što je liposukcija. U centrima Linea Snelle izvodimo kriolipolizu uz pomoć vrhunskog europskog uređaja s CE certifikatom i tako osiguravamo najbolje moguće rezultate.

Za trajan i vidljiv rezultat dovoljno je 1 do 4 tretmana po površini, a postupak ne zahtijeva fizičku vježbu ili restriktivnu dijetu.

fit-factory_zgodna-zena_kriolipoliza_2

TRAJNO UKLONITE PREKO 20% MASNIH STANICA U 1 TRETMANU

Na odabranom području tijela, kriolipoza je proces kojim se masne stanice mogu zamrznuti, razgraditi i izlučiti iz tijela kroz limfni sustav. Kriolipolizom se postiže preko 20% smanjenja masnih stanica nakon jednog tretmana.

Sigurno i trajno uklonite masne naslage tamo gdje je najteže: NA TRBUHU, STRUKU, KUKOVIMA, BEDRIMA I RUKAMA!
Kriolipoliza

KAKO DJELUJE OVA REVOLUCIONARNA TEHNOLOGIJA?

Tehnologija hlađenja i vakuma sigurno smrzava masne stanice i ubrzava njihovo prirodno izlučivanje. Terapija može učinkovito zamijeniti invazivne i bolne postupke, poput liposukcije. 

Kriolipolizu radimo uz pomoć vrhunskog europskog uređaja s CE certifikatom i tako osiguravamo najbolje moguće rezultate.

Za trajan i vidljiv rezultat dovoljno je do 4 tretmana po površini, a postupak NE ZAHTIJEVA tešku fizičku vježbu ili restriktivnu dijetu.

Kako uređaj radi?

Posebna vakumska ručka (aplikator), koja zahvaća područje masnog tkiva, omogućuje kontrolirano i potpuno sigurno hlađenje uz princip infuzije kontrolirane hladnoće na cijelo područje obrade. To se postiže posebnom tehnologijom nazvanom “Peltier cells” koja djeluje u unutarnjem području ručke.

Sustav modularnog i dinamičkog vakumskog pumpanja unutar ručke aktivira posebnu kompresijsku i dekompresijsku masažu koja stimulira mikro-krvarenje i tako sprječava moguću nekrozu stanica.

Tijekom tretmana, koža je potpuno zaštićena posebnom vlažnom gazom. Postupak traje 45 minuta i omogućuje izuzetno učinkovito i trajno uklanjanje lokalnih masnih naslaga.

kriolipoliza petra web

Tijekom procesa hlađenja započinje proces progresivnog raspada stanica (apoptoza) koji dovodi do postepenog smanjenja sloja masti. Raspadnute masne stanice postaju prirodno patogene za organizam i izlučuju se kroz limfni sustav u roku od 15 dana od “kristalizacije”, tj. provedenog postupka.

Tijekom perioda od približno 30 – 45 dana i sveukupno nakon stabilizacije rezultata u sljedećih 90 dana nakon terapije, možemo vidjeti preko 20% smanjenja sadržaja masti u tretiranom području.

Prednosti kriolipolize

  • Kriolipoliza je učinkovita, sigurna, relativno bezbolna i neinvazivna terapija
  • Prvi rezultati vidljivi su 15 dana nakon terapije, a optimalni 90 dana nakon terapije
  • Obrađene masne stanice trajno se uklanjaju iz tijela.
  • Terapiju ne treba dopunjavati restriktivnim dijetama ili napornom tjelovježbom
  • Nakon terapije možete se odmah vratiti na svoje svakodnevne aktivnosti
  • Koristimo do dvije ručke (aplikatora), što omogućuje istovremenu obradu dva područja (npr. lijevi i desni bok). To znači uštedu mnogo vremena i novca

Jesu li tretmani bolni?

fit-factory_zgodna-zena_kriolipoliza_4

Postupak kriolipolize je relativno bezbolan. Tijekom prvih nekoliko minuta tretmana i sporog hlađenja tkiva te rada vakuma, koji zahvaća masno tkivo, osjećate lagano neugodan osjećaj koji ubrzo nestaje.

Lokalno, možete primijetiti prolazno crvenilo, povećanu osjetljivost na dodir i manje ispupčenje uzrokovano vakumskom aktivnošću na mjestu. Svi simptomi su kratkotrajni i obično nestaju unutar 2 do 3 tjedna nakon tretmana.

Postupak se može automatski prekinuti u bilo kojem trenutku.

Gdje se nalazimo?

Petrovaradinska 5, Zagreb
091 9898 289

Prijava na besplatne konzultacije

Mnogi naši klijenti i klijentice imali su dodatna pitanja o ovoj najsuvremenijoj tehnologiji i htjeli su se osobno uvjeriti u efekte ove terapije! Prijavite se putem kontakt forme na besplatno savjetovanje i saznajte odgovore na sva pitanja! 

MOLIMO ISPUNITE SVA POLJA:    *Klikom na “Pošalji” suglasni ste da se vaši podaci šalju tvrtki Fit Factory i u Linija Zdravlja za pohranu, obradu i uporabu u svrhu brige o klijentu. Prikaži više...