fit factory access bars blog

ACCESS BARS

5 razloga zašto izabrati Access Bars tretman

Tražite li da se u vašem životu dogodi promjena? Probajte Access Bars. 

Ljepota ovih tretmana je jednostavnost i suptilnost koja uključuje nježno dodirivanje 32 točke na glavi. Neki klijenti govore o olakšanju slično masaži glave, dok drugi svjedoče rezultatima koji transformiraju život. Neke od glavnih prednosti Access Barsa su:

 • Poboljšano fizičko zdravlje i lakše upravljanje težinom
 • Veća mentalna jasnoća i smanjeni stres
 • Pojačana motivacija i lakša komunikacija
 • Značajan porast osjećaja radosti, sreće, zahvalnosti, ljubaznosti i mira
 • Dublje opuštanje i pozitivni učinci na migrene i nesanicu
 • Pojačano mentalno zdravlje: smanjeni simptomi depresije, napadaja panike, ADD, ADHD i OCD
 • Veća intuitivna svijest
Istraživanje 2015. neuroznanstvenika dr. Jeffrey Fannin i ostalih, sa 60 sudionika ispitalo je neurološke učinke Access Bars®. Mjereći moždane valove na ljudima prije i nakon Bars tretmana, ovo je istraživanje otkrilo slične učinke na koherenciju mozga u kojima je 85% sudionika navelo porast koherencije. Uz to, otkrio je da Access Bars® ima pozitivan neurološki učinak na klijente sličan onome koji imaju iskusni meditatori – i to daje rezultate odmah.
To je osobni modus transformacije, od Access Consciousnessa i njegovih osnivača, Garyja M Douglasa i dr. Daina Heera. Taj je modalitet u svijetu predstavljen prije više od 30 godina, a sada je popularan u 174 zemlje s milijunima praktičara i tisućama voditelja koji ga podučavaju.
 
Ova je tehnika popularna među radnicima, obiteljima, medicinskim osobljem, a istražuje se i u zatvorima i na rehabilitacijama.
Blog

Evo 5 razloga zbog kojih biste trebali isprobati Access Bars tretman:

 1. Brisanje datoteka iz mozga: Jeste li znali da Vam je mozak poput računala, ožičen krugovima i pohranjuje podatke? Samo nježnim dodirivanjem određenih točaka počinju se oslobađati uporne misli, osjećaji, emocije i razmišljanja.
 2. Opustite se i otpustite stres: većina takozvanih stresova ponavlja se zbog sustava vjerovanja koje smatramo istinitim ili ih potpisujemo kao stvarne. Barsi vam pomažu da otpustite dane, ponekad i mjesece stresa u jednom tretmanu, a nastavkom terapija možete riješiti sve što je povezano sa stresom.
 3. Pozdravite se od depresije, tjeskobe, panike i ADHD-a: Većina tih naljepnica rezultat su iskustava koje je čovjek imao i slojeva pogrešne identifikacije kao straha. Kako se slojevi tih misli i okidača počinju odvajati, tako otpadaju naljepnice, a s njima i ljekovi. Postoje čak i neke znanstvene studije koje to dokazuju.
 4. Poboljšana radost, komunikacija i motivacija: Zamislite, nakon što se ti pohranjeni podaci počnu brisati, ostat ćete s manje i manje referentnih točaka iz prošlosti i kako ste doživljavali sreću, motivaciju ili komunicirali s drugima. Uz dodatnu jasnoću uma, sva ta područja počinju napredovati.
 5. Prekinite kroničnu bolest, migrene i nesanicu: Gotovo cijelo vrijeme su sve kronične bolesti, migrene i nesanica nešto što se u mozgu vezuje i javlja se u petlji i nastavlja se regenerirati. Jednom kada počnete primati Barse, sve ove petlje počinju nestajati i oslobođeni ste onoga što je jednom bio glavni problem.

Cijena jednog tretmana je 100 € 
poklon tester Simfonije mogućnosti odmah nakon tretmana (20-30 min)
3 tretmana (unutar mjesec dana) = 270 € 
i što će to sve kreirati za vas?

Kako se prijaviti na tretman?

Nazovite/pošaljite poruku na 092 3096 728 ili ispunite kontakt formu za prijavu. Tretmani se rade u Zagrebu ili po dogovoru.

 
TRETMAN – Access Bars®, 100 €TRETMAN – Energetski facelift™️, 100 €TRETMAN – MTVSS (Molekularno terminalni sistem valentnog osipanja), 100 €TRETNAN – BMM (Biomimetička mimikrija), 100 €OSTALI TRETMANI – Stanično pamćenje, Ispravljanje vida, DMMD,… 100 €ACCESS TRETMANI po dogovoru, 100 €

Želim R1 račun
*Klikom na “Pošalji” suglasni ste da se vaši podaci šalju tvrtki Fit Factory i u Linija Zdravlja za pohranu, obradu i uporabu u svrhu brige o klijentu. Prikaži više...

HAMAG-Bicro-logo-RGB-mali