BLOG Access Bars

Blog

5 razloga zašto izabrati Access Bars tretman

Tražite li da se u vašem životu dogodi promjena? Probajte Access Bars. 

Ljepota ovih tretmana je jednostavnost i suptilnost koja uključuje nježno dodirivanje 32 točke na glavi. Neki klijenti govore o olakšanju slično masaži glave, dok drugi svjedoče rezultatima koji transformiraju život. Neke od glavnih prednosti Access Barsa su:

 • Poboljšano fizičko zdravlje i lakše upravljanje težinom
 • Veća mentalna jasnoća i smanjeni stres
 • Pojačana motivacija i lakša komunikacija
 • Značajan porast osjećaja radosti, sreće, zahvalnosti, ljubaznosti i mira
 • Dublje opuštanje i pozitivni učinci na migrene i nesanicu
 • Pojačano mentalno zdravlje: smanjeni simptomi depresije, napadaja panike, ADD, ADHD i OCD
 • Veća intuitivna svijest
Istraživanje 2015. neuroznanstvenika dr. Jeffrey Fannin i ostalih, sa 60 sudionika ispitalo je neurološke učinke Access Bars®. Mjereći moždane valove na ljudima prije i nakon Bars tretmana, ovo je istraživanje otkrilo slične učinke na koherenciju mozga u kojima je 85% sudionika navelo porast koherencije. Uz to, otkrio je da Access Bars® ima pozitivan neurološki učinak na klijente sličan onome koji imaju iskusni meditatori – i to daje rezultate odmah.
To je osobni modus transformacije, od Access Consciousnessa i njegovih osnivača, Garyja M Douglasa i dr. Daina Heera. Taj je modalitet u svijetu predstavljen prije više od 30 godina, a sada je popularan u 174 zemlje s milijunima praktičara i tisućama voditelja koji ga podučavaju.
 
Ova je tehnika popularna među radnicima, obiteljima, medicinskim osobljem, a istražuje se i u zatvorima i na rehabilitacijama.
Blog

Evo 5 razloga zbog kojih biste trebali isprobati Access Bars tretman:

 1. Brisanje datoteka iz mozga: Jeste li znali da Vam je mozak poput računala, ožičen krugovima i pohranjuje podatke? Samo nježnim dodirivanjem određenih točaka počinju se oslobađati uporne misli, osjećaji, emocije i razmišljanja.
 2. Opustite se i otpustite stres: većina takozvanih stresova ponavlja se zbog sustava vjerovanja koje smatramo istinitim ili ih potpisujemo kao stvarne. Barsi vam pomažu da otpustite dane, ponekad i mjesece stresa u jednom tretmanu, a nastavkom terapija možete riješiti sve što je povezano sa stresom.
 3. Pozdravite se od depresije, tjeskobe, panike i ADHD-a: Većina tih naljepnica rezultat su iskustava koje je čovjek imao i slojeva pogrešne identifikacije kao straha. Kako se slojevi tih misli i okidača počinju odvajati, tako otpadaju naljepnice, a s njima i ljekovi. Postoje čak i neke znanstvene studije koje to dokazuju.
 4. Poboljšana radost, komunikacija i motivacija: Zamislite, nakon što se ti pohranjeni podaci počnu brisati, ostat ćete s manje i manje referentnih točaka iz prošlosti i kako ste doživljavali sreću, motivaciju ili komunicirali s drugima. Uz dodatnu jasnoću uma, sva ta područja počinju napredovati.
 5. Prekinite kroničnu bolest, migrene i nesanicu: Gotovo cijelo vrijeme su sve kronične bolesti, migrene i nesanica nešto što se u mozgu vezuje i javlja se u petlji i nastavlja se regenerirati. Jednom kada počnete primati Barse, sve ove petlje počinju nestajati i oslobođeni ste onoga što je jednom bio glavni problem.

Cijena jednog tretmana je 500 kn
5 tretmana = 2.000 kn
10 tretmana = 3.500 kn

Kako se prijaviti na tretman?

Nazovite/pošaljite poruku na 092 3096 728 ili ispunite kontakt formu za prijavu. Tretmani se rade u Zagrebu ili po dogovoru.
  RADIONICU - Access Bars®, 1800 KnRADIONICU - Energetski facelift™️, 2300 KnRADIONICU – MTVSS, 1.100 KnRADIONICU – Stanično pamćenje, BMM, Ispravljanje vida.., 900 KnONLINE – Kreirajte! Više vremena, novaca i više radosti, 500 Kn (uključuje knjigu: Radost poslovanja i skriptu)ACCESS TRETMAN po dogovoru, 400 / 500 / 600 Kn

  Želim R1 račun  *Klikom na “Pošalji” suglasni ste da se vaši podaci šalju tvrtki Fit Factory i u Linija Zdravlja za pohranu, obradu i uporabu u svrhu brige o klijentu. 
  Pristajem da se moji osobni podaci šalju tvrtki Fit Factory d.o.o. i u Linija Zdravlja – obrt za poduku i usluge za pohranu, obradu i uporabu u svrhu brige o klijentu u smislu pružanja dogovorenih usluga, zadovoljstva kupaca, informacija o proizvodu/uslugama te uslugama povezanim s proizvodima i raznim događanjima.
  Prema Zakonu o zaštiti osobnih podataka, u bilo kojem trenutku mogu povući pristanak te u bilo kojem trenutku mogu zatražiti uvid u količinu svojih pohranjenih podataka, ažuriranje mojih osobnih podataka, obustavu korištenja i brisanja podataka pismenim putem u tvrtki Fit Factory d.o.o., Kralja D. Zvonimira 22, 1o410 Velika Gorica ili na email: info@fit-factory.hr ili u Linija Zdravlja, Zubovačka 6, Zagreb ili na email: linijazdravlja111@gmail.com 
  Prikaži više...